marți, 2 iunie 2009

Ahh

Profitand de faptul ca-i luat curentul pe tot centru si mai si ploua marunt de iti toaca nervii, m-am gandit ca ar fi indicat sa fac ceva senzational , lucru cu care m-am incaltat si de care n-am avut timp prea mult si anume sa scriu pe bloguletz.
Grabindu-ma azi spre scolitza , caci mi-a fost prea lene sa ma trezesc la 7 , nici nu am observat ca ploua pana nu am ajuns la semafor,unde o fetita foarte incantata isi invartea umbrela roz prin aer. Nici nu mi-a luat mult timp sa-mi dau seama de ce era atat de induiosator momentul,caci mi-am amintit si eu de toate anotimpurile ploioase ale copilariei mele,de prima mea umbrela, un amalgam de culori dispuse liniar, pe care o sprijineam cu mandrie de umar cand oboseam s`o mai tin ridicata exagerat in sus. Vaii ,dar ce bucurie pe capul meu , caci umbrela pana atunci nu mai vazusem decat la mama sau la bunica si dupa ce am primit si eu una m-am simtit mai om.
Umbrela=responsabilitati , dar asta am aflat doar cand mi-am uitat-o intr-un magazin ,"Berbecaru", din care azi nu a mai ramas decat o camera cu "10 lei totul" si urma unei lacrimi varsate de o copila care a cazut primul test de " grija asupra propriilor lucruri".
Uneori e chiar bine venita e o ploaie de vara , ce-ti calmeaza ranile provocate de soare , ce te racoreste pe deplin , dar incepe sa ma exaspereze tratamentul acesta al naturii. Totusi , e iunie ce naiba? Am asteptat 8 luni si 32 de zile sa vina vara . E atat de trist orasu asta mare incat chiar nu-i lipseste toata umezeala asta.Nu-i destul ca pana acuma ma calcau in picioare la propriu oamenii si ma impingeau din stranga-n dreapta , mai risc sa fiu lovita si de cate-o umbrela imensa cu spini care parca tanjesc sa intepe pe cinevaa , si parca incepe sa se contureze un X pe ochii mei :-s BRB la masa :))) Probabil voi reveni cu frustrari in alta zi ploioasa in care nu voi avea nimic de mesterit !